Verzendkosten en info verzenden

 

Verzenders:

Wij maken standaard gebruik van de DPD, wij verzenden soms ook rechtstreeks vanaf de leverancier, die hebben hun eigen verzender, dat kan dus ook de DHL of PostNL of iets dergelijks zijn. Als u liever met PostnL wilt verzenden vermeld dat dan even bij het opmerkingenveld. 


Verzendkosten:

Verzendkosten bedragn €5,45 met DPD (1 dag levertijd), €4,00 via een UPS Servicepunt (voorheen Kiala, levertijd 2 tot 3 werkdagen) Boven de 150 euro wordt alles gratis verzonden! Er wordt uiteraard ook op zaterdag geleverd.

Onze prijzen zijn echt superscherp, bij veel webshops zitten de verzendkosten in de prijzen van de producten verwerkt. Dat is bij ons niet het geval. U betaalt dus echt een kale prijs en niet zoals bij de meeste andere webshops de productprijs incl een stukje verzendkosten!

Wij proberen op deze manier de prijzen superscherp te houden en daar heeft u het voordeel van!

Levering

Indien de bestelling voorradig is en u betaalt voor 16.30 uur dan wordt het dezelfde werkdag nog verzonden. Is het produkt niet voorradig dan kan de levertijd langer duren. Dit hangt af of het produkt voorradig is bij de distributeur. Is het produkt voorradig bij de distributeur dan zal de levering enkele dagen duren. Is het niet voorradig dan zal de levering langer duren. Dit hangt uiteraard af van de levering bij de distributeur.

Producten die in het weekend worden besteld worden op maandag verzonden.

In de meeste gevallen leveren de vervoerders keurig werk af en wordt er netjes op tijd bezorgd. Het kan echter voorkomen dat de vervoerder een dag later of er iets met het pakket aan de hand. WIj hebben daar uiteraard geen invloed op.

Levering rembours

Het is ook mogelijk om te betalen bij ontvangst via een rembourslevering. Een rembourslevering kost 9,50 euro extra aan verzendkosten. Wanneer een normale zending €5,45 euro kost, dan kost een rembours zending 14,95 euro.

Afhalen

Wanneer u kiest voor afhalen dan kunt u telefonisch of per email een afspraak maken voor afhalen van de bestelling. De betaling is dan contant, de daadwerkelijke faktuur wordt dan uiteraard direct aan u meegegeven.

Indien de bestelling voorradig is dan kan de bestelling (na afspraak) meestal zeer snel worden afgehaald (Binnen afzienbare tijd). Is het produkt niet voorradig dan kan de levertijd langer duren. Dit hangt af of het produkt voorradig is bij de distributeur. Is het produkt voorradig bij de distributeur dan zal de levering enkele dagen duren. Is het niet voorradig dan zal de levering langer duren. Dit hangt uiteraard af van de levering bij de distributeur. Over het algemeen duurt dan meestal niet langer dan 2 weken. Zodra de bestelling binnen is dan wordt er direct contact per telefoon of per email opgenomen om de bestelling af te halen.

To Top