FAQ

Is registratie verplicht om een bestelling te plaatsen?

Nee, het is niet verplicht om een account aan te maken en zicht te registeren. Het enige wat we wel van u nodig hebben zijn de gegevens om de bestelling te verzenden.

Wat is de levertijd?

Wanneer u op werkdagen bestelt en betaalt voor 16.30 uur dan wordt uw bestelling dezelfde nog verzonden. Alle bestellingen die op vrijdag na 16.30 uur, op zaterdag, zondag en maandag voor 16.30 worden geplaatst, worden op maandag verzonden.

Welke vervoerder gebruiken wij?

Wij gebruiken standaard als vervoerder de DPD. We hebben daar hele goede ervaringen mee en tevens is elk pakket standaard verzekerd. Wilt u echter geen gebruik maken van de DPD dan kunt u dat aangeven bij de bestelling en vragen om een andere vervoerder. Dit kan wel het gevolg hebben dat uw bestelling een dag vertraging oploopt.

Verzenden wij ook naar Belgie of andere Europese landen?

Ja, wij verzenden ook naar andere Europese landen. Standaard is echter alleen Nederland en Belgie te kiezen. Wilt u een ander land dan moeten we eerst de verzendkost opvragen.

Ik ben een zakelijke Belgische klant, kan ik zonder BTW betalen (Intracommunicaire levering)?

Ja, dat is mogelijk, alleen is dat nu nog niet geautomatiseerd. Stuur in dat geval een email naar info@gm-accu.nl. Wij maken fan een account voor u aan en sturen u een factuur. We hebben dan wel een geldig BTW nummer nodig.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten binnen Nederland zijn €5,75, voor Belgie is dan €9,00

Wat is de garantietermijn?

De garantietermijn is standaard 1 jaar, voor fietsaccu’s is dat 2 jaar. Is er een defect of denkt u dat er iets mis is, stuur dan een email naar info@gmaccu.nl of telefonisch op 0418-592380

Welke betaalmethoden hanteren wij?

Wij hanteren de volgende betaalmethoden:

  • Ideal
  • Paypal
  • Overboeking
  • Mister Cash
  • IN3 - In 3 keer betalen met 0% rente
Uitleg IN3 – In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje met begeleidend sms’je zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

  • 1. Kies & check: Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.
  • 2. 1e betaling & verzending: Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
  • 3. 2e & 3e betaling: Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
To Top