Keola

Uw fietsaccu zal vroeg of laat plaats moeten maken voor een ander exemplaar, ook als u een fiets heeft van Keola. Indien dit bij u het geval is en u een nieuwe fietsaccu voor uw Keola fiets wilt aanschaffen, moet u bij GM-accu zijn. Wij bieden namelijk een enorm divers aanbod aan accu’s van hoogwaardige kwaliteit aan tegen een lage prijs. Zoek direct het exemplaar uit dat in uw fiets past!

Een kwalitatieve vervangende fietsaccu kopen voor uw Keola fiets

Evenals de andere accu’s die wij verkopen, is ook de fietsaccu die geschikt is voor Keola fietsen van hoogwaardige kwaliteit. U kunt dus nog veel veilige kilometers maken als u uw huidige accu vervangt door dit exemplaar. Wist u dat ook veel andere elektrische fietsen met deze accu zijn uitgerust? Ook als u op zoek bent naar een fietsaccu voor uw Stella fiets is deze wellicht geschikt. Als de afmetingen overeenkomen, dan weet u dat deze fietsaccu voor Keola fietsen ook in uw fiets van een ander merk past!

Plaats direct uw bestelling of neem contact met ons op

Bestel direct een nieuwe fietsaccu voor uw Keola fiets en maak spoedig weer kilometers; bij ons profiteert u naast een scherpe prijs namelijk ook van een snelle levering. Twijfelt u of deze fietsaccu geschikt is voor uw elektrische fiets? Of heeft u interesse in een andere accu, zoals een Ansmann fietsaccu, en wilt u weten of deze past? Kom dan op afspraak langs bij ons in Haaften, breng uw fiets mee en wij zorgen dat u weer naar huis gaat met de juiste accu. Voor het maken van een afspraak bereikt u ons via 0418-592380 of info@gm-accu.nl.

Desc

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Desc

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To Top