Gestart in 2003

GM-accu is ooit begonnen in 2003 met handel in software. We kochten partijen verouderde software op, dat werd weer doorverkocht of tezamen met een upgrade naar de nieuwste versie. Wij verdienden daar geld mee en de klanten bespaarden honderden euro’s op de aanschaf van hun dure software van Adobe, Microsoft enz… Dit was in de tijd dat er nog geen abonnementen bestonden en men gewoon nog upgrades naar de nieuwste versie kon kopen voor een sterk gereduceerde prijs.

  

De tijd veranderde

De tijd veranderde echter, de partijen software droogden op, upgrades kon men niet meer kopen en abonnementen was het nieuwe toverwoord. We zagen dit gelukkig op tijd aankomen en besloten om ook accu’s te gaan verkopen.

 

Wat leveren wij?

We leveren nu vervangende producten zoals accu’s, laders, schermen en nog vele andere dingen voor laptops, gereedschap, smartphones, enz. We kopen het meeste rechtstreeks in China in, zodat we tegen zeer scherpe prijzen kunnen leveren. We verkopen echter originele producten, producten van Duracell of het 2-powermerk. Uiteraard vind u ook nog software op onze website, dat is nog vanuit het verleden. Onze producten voldoen aan alle Europese richtlijnen!  Kunt u iets niet vinden? Neem dan contact op via de e-mail of per telefoon.

 

Contacgegevens:

Gdejongh.nl
Eikenbosstraat 14
4175 CM Haaften

Tel: 0418-592380 

Mobiel 06-16940465
Email: info@gdejongh.nl
Website: www.gdejongh.nl
K.v.K.: 61138908
BTW nr: NL854225122B01

To Top