Privacy policy

Privacy Beleid

Het onderstaande privacy beleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met GM-Accu, Eikenbosstraat 14, 4175Cm te Haaften

Bescherming persoonsgegevens
Zodra u bij ons een bestelling plaatst laat u gegevens achter. Wij kunnen dus goed voorstellen dat u graag wilt weten wat er met uw gegevens gebeurt en of deze wel veilig worden opgeslagen. In deze privacy verklaring wordt uitgelegd welke gegevens wij nodig hebben om een bestelling te verwerken, wat wij met deze gegevens doen en of deze wel veilig worden opgeslagen. Heeft u toch nog vragen neem dan contact op via de email info@gm-accu.nl of telefonisch op 0418-592380

Verantwoordelijke instantie
De verantwoordelijke instantie voor het registreren, verwerken en gebruiken van uw persoonlijke gegevens in de zin van de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming is gm-accu. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

Gdejongh.nl (Statutaire naam)
GM-accu (Handelsnaam)
Eikenbosstraat 14
4175 CM Haaften
Nederland
0418 – 592380
info@gm-accu.nl.nl

Veilig opgeslagen
Al uw persoonlijke gegevens worden bij ons opgeslagen in een beveiligde database. Op deze manier kan er niemand bij uw gegevens die er niets mee te maken heeft. Indien uw gegevens aan derden worden gegeven – lees hieronder waarom en wanneer wij dat doen – dan eisen wij dat deze derden net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaan als wij en ze alleen gebruikt worden voor het doel waarvoor deze derden ze heeft gekregen. Wij verstrekken of verkopen uw gegevens nooit aan derden voor commerciële doeleinden.
Welke gegevens

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, vragen wij u om de volgende gegevens om uw bestelling te kunnen verwerken:
• Voor- en achternaam
• Adres en woonplaats
• Telefoonnummer
• Betaalgegevens
• E-mailadres
• BTW nummer (voor intracommunicaire leveringen)

WAT GEBEURT ER MET UW GEGEVENS:

Levering:

Wij hebben uw naam, adres en woonplaats nodig voor de bezorging van de door u bestelde producten. Om de bestelling op de juiste wijze te verzenden ontvangt de door ons ingezette transporteur de noodzakelijke gegevens voor de bestellings- en leveringsafwikkeling.

Klantenservice:

U kunt verder met ons bellen en mailen. De email uitwisseling wordt geregistreerd. Daarnaast maken wij notities die wij opslaan. Op deze wijze kunnen we snel helpen als u contact met ons opneemt. Daarnaast is uw telefoonnummer en e-mailadres voor ons uiteraard van belang om snel contact met u op te kunnen nemen over uw bestelling.

Account: Wij maken voor u in ons systeem een klantenaccount aan. Hierin staan uw persoonlijke gegevens, zoals naam, aflever- en factuuradres, btw nummer en telefoonnummer. Hierdoor hoeft u niet iedere keer al uw gegevens opnieuw in te voeren. Ook vindt u hier gegevens over uw eerdere en openstaande bestellingen. U kunt inloggen met uw e-mailadres en persoonlijke wachtwoord.

Betaling:

Wij maken gebruik van een beveiligde betaalomgeving waarin u op verschillende manieren kunt betalen. U betaalt altijd vanuit een beveiligde betaalomgeving (een SSL-verbinding die u herkent aan het “groene slotje” in uw browser).

iDEAL / Overboeking:

Voor deze betalingen maken wij gebruik van onze partner Pay.nl heeft uw naam en adresgegevens van ons gekregen om de betaling te kunnen verwerken. Bankgegevens blijven bij Pay.nl en zijn niet in ons bezit. Mochten wij geld terug moeten storten middels bankoverschrijving zullen wij bij u het rekeningnummer opvragen. Van Pay.nl krijgen wij uiteindelijk een feedback of de betaling al dan niet gelukt is, dat koppelen wij aan uw geplaatste bestelling.

Achteraf / gespreid betalen:

Wanneer u kiest voor de optie achteraf of gespreid betalen, dan dient uw kredietwaardigheid getoetst te worden. Wij maken voor deze betaalopties gebruik van Afterpay die voor het kredietonderzoek over uw naam en adresgegevens beschikken. Afterpay beschikt daarnaast ook over uw initialen, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres. Afterpay mag de gegevens alleen voor dat doel gebruiken.
Daarnaast kunnen uw rechten ten aanzien van het voor uw aankopen verschuldigde bedrag door ons worden overgedragen aan Afterpay en gelden de betalingsvoorwaarden van deze partijen (zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie hierover).

PayPal:

Wanneer u via Paypal betaalt sturen wij uw naam en adresgegevens door naar PayPal. Overige gegevens zijn bij hen bekend.
Nieuwsbrief / dagaanbieding: U kunt zich inschrijven voor onze verschillende nieuwsbrieven. Hiermee blijft u op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en het laatste nieuws. Voor het verzenden van de nieuwsbrieven / dagaanbiedingen gebruiken wij het door u opgegeven e-mailadres en hebben hiervoor uw bevestiging nodig dat u als eigenaar van het e-mailadres akkoord gaat met de ontvangst. Indien u liever geen nieuwsbrieven en/of dagaanbiedingen van ons meer wilt ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief. Ook kunt u zich uitschrijven door contact op te nemen met de klantenservice of een e-mail te sturen naar info@gm-accu.nl
Reviews: Wij maken gebruik van meerdere (externe) reviewplatformen waar u een review kunt achterlaten. Het is afhankelijk van het betreffende reviewplatform of u uw persoonlijke gegevens moet opgeven om een review te kunnen plaatsen, deze sturen wij niet door. In sommige gevallen benaderen wij onze klanten pro-actief voor het schrijven van een review. Hiervoor wordt uw naam en e-mailadres naar het betreffende reviewplatform gestuurd zodat een uitnodiging verzonden kan worden.
Webanalyse: Met behulp van het statistieken programma van Google (Google Analytics) is het voor ons mogelijk om fouten op te sporen en verbeteringen op de website aan te brengen. Google Analytics maakt gebruik van cookies die op uw website worden opgeslagen. Hierdoor wordt gebruik van Google Analytics mogelijk. De door de cookie geregistreerde informatie (gebruik van de website en het IP-adres) wordt verzonden naar een server van Google. Doordat wij de trackingcode hebben uitgebreid met “gat._anonymizeIp();” is een geanonimiseerde registratie van uw IP-adres gewaarborgd.

Log-bestanden:

Wanneer u de website bezoekt worden uw gebruikersgegevens opgeslagen in de server-logfiles. In deze logfiles zijn de volgende gegevens terug te vinden: welke pagina(‘s) u heeft bezocht en wanneer, het IP-adres, via welke website u op de website bent gekomen en uw browsergegevens. Deze log-files evalueren wij (in geanonimiseerde vorm) om de servercapaciteit te optimaliseren met doel uw gebruikerservaring te maximaliseren.

Cookies:

Wat is een cookie?
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”

Wij gebruiken Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

Facebook en Twitter Buttons

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

 

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.”

Elke browser onderscheidt zich in de manier waarop hij de cookie-instellingen beheert. Deze manier wordt in het hulpmenu van elke browser beschreven. In het hulpmenu leest u hoe u uw cookie-instellingen kunt wijzigen. Voor de respectievelijke browsers kunt u de volgende links gebruiken:

  • Safari™: http://apple-safari.giga.de/tipps/cookies-in-safari-aktivieren-blockieren-loeschen-so-geht-s/
  • Chrome™: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl&hlrm=en
  • Firefox https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-in-en-uitschakelen-websites-voorkeuren
  • Opera™ : http://help.opera.com/Windows/10.20/nl/cookies.html

 

Meer informatie over cookies?

Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden:

Fraude:

Fraude is heel vervelend. Om fraude te onderzoeken, voorkomen en tegen te gaan, gebruiken wij klantgegevens. Als er sprake is van een verdenking, zijn wij verplicht om uw gegevens door te geven aan overheidsinstanties.

Uw rechten
• U heeft het recht om altijd inzage te vragen in uw persoonsgegevens waarover wij beschikken.
• U heeft het recht om vergeten te worden. Dit betekent dat u bij ons altijd de mogelijkheid heeft om uw gegevens te laten verwijderen of corrigeren. Dit geldt overigens niet voor persoonsgegevens die wij nodig hebben voor bijvoorbeeld facturen voor onze boekhouding.
• U heeft het recht om u te verzetten tegen direct marketing en profiling. Profiling is elke vorm van geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens zoals voorkeuren en het voorspellen van gedrag. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld klantprofielen creëren en op basis daarvan een persoonlijk aanbod bieden.

 

Indien u uw persoonsgegevens wilt inkijken, wijzigen of verwijderen, of u zich wilt verzetten tegen het gebruik van uw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden, dan kunt u contact met onze klantenservice opnemen, een e-mail sturen naar info@gm-accu.nl of ons dit per post laten weten. Uiteraard is het ook mogelijk uw gegevens aan te passen of te verwijderen in uw account op de website.

Versie 4.0 – Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 8 augustus 2022

Menu