IDEAL

iDEAL is het meest gebruikte online betaalmiddel in Nederland. Logisch want het is veilig, snel en iedereen die aan internetbankieren doet kan het gebruiken. iDEAL betalingen vinden plaats in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Wanneer u gebruik wilt maken van deze betaalmethode, kies dan voor 'iDEAL' op onze afrekenpagina. Bij een succesvolle betaling wordt u teruggestuurd naar onze website en is uw bestelling geplaatst. Wij ontvangen een bevestiging en nemen uw bestelling direct in behandeling. Uw online aankoop kunt u via iDEAL betalen als u een rekening heeft bij een van deze deelnemende banken. ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank & Van Lanschot.

Paypal

Beschikt u over een PayPal account dan kunt u betalen via PayPal. Paypal is een systeem waarmee u veilig al uw aankopen op het web kunt doen. Dit zonder uw bank of creditcardgegevens te moeten achterlaten. Op onze afrekenpagina kiest u voor de betaalmogelijkheid 'Paypal' en wordt u verwezen naar de website van PayPal. Na een correcte afronding van uw betaling nemen wij uw bestelling direct in behandeling. Is er sprake van een uitgestelde betaling dan zal uw bestelling pas worden verzonden wanneer deze periode is verstreken.

BANKOVERSCHRIJVING

U kunt bij ons ook gebruik maken van een bankoverschrijving ook wel genaamd vooraf overboeken. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, kies dan voor 'bankoverschrijving' op onze afrekenpagina. Bij het plaatsen van uw bestelling zal de website u voorzien van de benodigde betaalgegevens, deze kunt u meteen naar uzelf mailen. Bij een bankoverschrijving dient u rekening te houden met een langere levertijd. Uw bestelling zal direct worden verwerktwanneer wij de betaling van u hebben ontvangen, dit verschilt per bank en kan één tot drie werkdagen duren.Kunt u niet wachten en ontvangt u uw bestelling graag de volgende dag, kies dan voor een van onze andere betaalmethoden.

BANCONTACT/MISTER CASH

Mister Cash ook wel Bancontact genoemd is vergelijkbaar met iDEAL. Klanten uit België kunnen checken of hun bank ook aangesloten is bij MisterCash/Bancontact. Bent u klant bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank of de Record dan kunt u standaard gebruik maken van MisterCash/Bancontact. Mister Cash betalingen vinden plaats in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Wanneer u gebruik wilt maken van deze betaalmethode, kies dan voor 'Bankcontact/Mister Cash' op onze afrekenpagina. Bij een succesvolle betaling wordt u teruggestuurd naar onze website en is uw bestelling geplaatst. Wij ontvangen een bevestiging en nemen uw bestelling direct in behandeling.

 

Rembours

Het is ook mogelijk om onder eembours te bestellen. Dan moet u aan de vervoerder het totaalbedrag overhandigen. Wij geven vooraf aan u door op welke dag het bezorgd wordt en welk bedrag u moet betalen. Dit is overigens wel een dure verzendmethode want er komt een toeslag van €9,50 euro bovenop de normale verzendkosten. Gratis verzenden is bij rembours helaas niet mogelijk!

To Top