Retourneren & Garantie

Retourneren

U mag van de wet binnen 14 dagen een pakket retour sturen, wij maken daar 30 dagen van. Het artikel moet nog wel in de originele staat zijn en onbeschadigd. Tijdens de bedenktijd moet u dus wel zorgvuldig omgaan met het product. Een retouraanvraag indienen is heel gemakkelijk, dat kan via onderstaande link:

Retouraanvraag indienen

Zodra de retour aanvraag is ingediend komt die in ons retourportaal terecht. Hier wordt bekeken of de aanvraag terecht is. Zodra de aanvraag is goedgekeurd krijgt u retourinstructies via de mail. Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen keuren wij het product en wordt het geld teruggestort. In de meeste gevallen heeft u het geld binnen 2 dagen terug. Wij storten het geld altijd terug via dezelfde rekening als waarmee u betaald heeft.

Garantie:

Op al onze producten zit standaard één jaar garantie. Alleen op fietsaccu’s is er een uitzondering, daar zit 2 jaar garantie op. Wilt u een garantieclaim indienen, neem dan eerst contact op via het garantieformulier en beschrijf het probleem. In een aantal gevallen is de accu helemaal niet stuk maar is bijvoorbeeld de lader stuk of de fiets zelf.

Menu

Vanwege vakantie en grote drukte kan de bezorging van je pakketje en de reactie van de klantenservice wat langer duren.

Onze excuses voor het ongemak.