Verzending & bezorging

Verzenders:

Wij maken standaard gebruik van de DPD, wij verzenden soms ook rechtstreeks vanaf de leverancier, die hebben hun eigen verzender, dat kan dus ook de DHL of PostNL of iets dergelijks zijn. Als u liever met PostnL wilt verzenden vermeld dat dan even bij het opmerkingenveld. 

Verzendkosten:

De verzendkosten stijgen elk jaar een beetje, wij berekenen de verzendkosten door die we zelf ook moeten betalen. In 2022 is dat €5,95. Boven de €100,00 verzenden wij gratis. Wanneer u voor 15.45 uur bestelt en betaalt dan wordt het diezelfde dag nog verzonden. Ophalen is ook mogelijk, dan betaalt u geen verzendkosten, sterker nog, als u een fietsaccu op komt halen dan geven wij u 10 euro korting!

Onze prijzen zijn echt superscherp, bij veel webshops zitten de verzendkosten in de prijzen van de producten verwerkt. Dat is bij ons niet het geval. U betaalt dus echt een kale prijs en niet zoals bij de meeste andere webshops de productprijs incl een stukje verzendkosten!

Wij proberen op deze manier de prijzen superscherp te houden en daar heeft u het voordeel van!

 

Levering

Indien de bestelling voorradig is en u betaalt voor 15.45 uur dan wordt het dezelfde werkdag nog verzonden. Is het product niet voorradig dan kan de levertijd langer duren. We proberen de voorraad actueel te houden. Mocht u iets besteld hebben wat achteraf toch niet op voorraad is proberen we u dezelfde of uiterlijk de volgende dag daar nog van op de hoogte te stellen.

Producten die op vrijdag na 15.45 uur, op zaterdag en op zondag, worden op maandag verzonden.

In de meeste gevallen leveren de vervoerders keurig werk af en wordt er netjes op tijd bezorgd. Het kan echter voorkomen dat de vervoerder een dag later of er iets met het pakket aan de hand. Wij hebben daar uiteraard geen invloed op. Bij DPD krijgt u een tijdsvenster wanneer ze langskomen. Weet u vooraf al dat u niet thuis bent? Laat het dan bij een DPD ophaalpunt bezorgen. Dan kunt u het afhalen wanneer u daar tijd voor heeft.

Afhalen

Wanneer u kiest voor afhalen dan kunt u telefonisch of per email een afspraak maken voor afhalen van de bestelling. De betaling is kan dan via Pin of contant, de daadwerkelijke factuur wordt dan uiteraard direct aan u meegegeven.

Indien de bestelling voorradig is dan kan de bestelling (na afspraak) meestal direct snel worden afgehaald.

Menu

Vanwege vakantie en grote drukte kan de bezorging van je pakketje en de reactie van de klantenservice wat langer duren.

Onze excuses voor het ongemak.