Over ons

Gestart in 2003

GM-accu (voorheen gdejongh.nl) bestaat al sinds 2003. Wij zijn gespecialiseerd in accu’s. Wij verkopen accu’s en laders voor laptops, gereedschap, stofzuigers en fietsaccu’s. Vooral op gebied van fietsaccu’s hebben wij ons gespecialiseerd. Wij weten veel van de fietsaccu zelf, van de laders, van de accucellen enz… Wij kunnen u dus voorzien van professioneel advies op maat. Heeft u geen idee welke accu of lader u nodig heeft? Neem contact op via de email info@gm-accu of bel met ons op 0418-592380. Wij zullen dan proberen u zo snel mogelijk van het juiste advies te voorzien. Wij streven er naar om u binnen enkele uren of vaak nog sneller van een passend antwoord te voorzien.

De tijd veranderde

De tijd veranderde echter, de partijen software droogden op, upgrades kon men niet meer kopen en abonnementen was het nieuwe toverwoord. We zagen dit gelukkig op tijd aankomen en besloten om ook accu’s te gaan verkopen.

Wat leveren wij?

We leveren nu vervangende producten zoals fietsaccu’s, laders, schermen en nog vele andere dingen voor laptops, gereedschap, smartphones, enz. We kopen het meeste rechtstreeks in China in, zodat we tegen zeer scherpe prijzen kunnen leveren. We verkopen echter ook originele producten, producten van Duracell of het 2-powermerk. Uiteraard vind u ook nog software op onze website, dat is nog vanuit het verleden. Onze producten voldoen aan alle Europese richtlijnen!  Kunt u iets niet vinden? Neem dan contact op via de e-mail of per telefoon.

Menu

Vanwege vakantie en grote drukte kan de bezorging van je pakketje en de reactie van de klantenservice wat langer duren.

Onze excuses voor het ongemak.