Brinckers

Voor het kopen van een nieuwe fietsaccu voor uw Brinckers fiets moet u bij GM-accu zijn. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan fietsaccu’s aan voor bekende en minder bekende merken. Voor elke accu geldt dat deze van hoogwaardige kwaliteit is en wordt aangeboden tegen een concurrerende prijs. Zo gaat u betaalbaar vele kilometers tegemoet met uw Brinckers fiets als u bij ons een nieuwe fietsaccu bestelt!  

Spoedig weer op pad met onze fietsaccu voor uw Brinckers fiets

U heeft uw elektrische fiets natuurlijk niet aangeschaft om deze in de schuur te laten staan. Dit begrijpen we bij GM-accu als geen ander en daarom helpen we u graag spoedig weer op weg met ons brede assortiment aan fietsaccu’s. Zoekt u een nieuwe fietsaccu voor uw Brinckers fiets? Dan kunt u bij ons terecht. Wist u dat deze fietsaccu tevens in veel andere fietsen wordt gebruikt? Ook als u een nieuwe fietsaccu zoekt voor uw Freebike is deze mogelijk geschikt. Wij voorzien u hierin, indien gewenst, graag van advies. Zo weet u zeker dat u de geschikte accu voor uw fiets heeft.

Bestel direct of laat u voorzien van advies

Als u al weet welke fietsaccu u nodig heeft voor uw Brinckers fiets, bestelt u deze eenvoudig in onze webshop. Mocht u liever advies ontvangen bij het uitzoeken van de juiste accu, dan kunt u een afspraak maken om bij ons in Haaften langs te komen. Dit kan tevens als u een fietsaccu voor Keola of andere fietsen zoekt. Neem voor het maken van een afspraak of het stellen van eventuele vragen contact met ons op via 0418-592380 of via info@gm-accu.nl.

Desc

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Desc

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To Top